oroväckande projekt

Min granne har så mycket ‘hyss’ för sig. Det är dock en snäll, rolig och trevlig granne. Båda grannarna är för den skull riktiga toppgrannar. [Vad fan ska jag skriva, tänk om de läser?]

Nu är han i alla fall på gång att riva ett gammalt hundhus med inhägnad som finns på hans tomt. Ett hundhus som ägaren till den här kåken en gång byggt på hyrd mark hos grannen. Hundhägnet var byggt för en massa hundar så det är stort. Sist jag pratade med grannen skulle det nog få stå kvar, bara modifieras en smula så han kunde hyra ut platser till husvagnsägare då hundboxarna har tak. Det lät ju lugnt och bra. Före det skulle det ev. bli hundpensionat. [!!!] Före det skulle där nog inte vara någonting. Före det skulle där...ja det ändrar sig från gång till gång.

Tyst, som ett mantra som pågår inombords, uppmanar jag min granne att öppna vad som; bordell, porrnäste, bingoklubb, farliga gubbars frimärksklubb eller vilket annat tok som helst men inget hundpensionat granne med mina hundar.

Ni kan, liksom jag, föreställa er och höra det va?

Jag väntar med spänning fasa och skräck.

Like this post? Share it!

 • Tweet
 • Facebook
 • Diggit
 • Delicious
 • Diggit
 • Diggit
 • Diggit

6 Responses to “oroväckande projekt”

 1. Affluenza skriver:

  Jag har _äntligen_ gjort dig till lags. ;)

  Jag håller på porrnästet! Det låter uppfriskande och bra haha.

 2. Malla skriver:

  Haha, hoppas det inte blir ngt hundpensionat :P

 3. Dotter skriver:

  Nej för faaaan, inget jävla hundpensionat precis bredvid.

 4. Grannen skriver:

  Misstänkte väl att jag skulle finna något om jag googlade Catja Bjermo… Föreslår att vi pratar över en kopp kaffe istället.

 5. Catja skriver:

  Jävla tur jag skrev att du var snäll och trevligt. Smörade på bäst jag kunde. :D Välkommen in och ta soffa med dig för här finns dåligt med plats att sitta. Glöm inte….ta på dunjackan för här är kallt som fan!

 6. Catja skriver:

  Förresten. Blir det bordell kan jag servera i baren! :D

Leave a Reply


 

All Images Copyright The Bjermo Daily | Blog Theme Created by LJP & SLR Lounge