12. avkoppling [80]

Uterummet har börjat fixas för vårens, sommarens och också höstens kvällar med avkoppling och gäster. Det är mycket att fixa innan det blir som man vill ha det. Har försökt rita in på nedanstående bild saker som ska ordnas. Glasdörrarna in till köket kommer inte på plats förrän tidigast nästa år men så har jag något att se fram emot. [Om ni upptäcker konstiga vinklar och saker som inte passar helt ihop på bilden är det för jag använt mig av mobilkamerans panoramafunktion och inte efterarbetat.]

Irriterar mig gruvligt på staketet som finns utanför. Detta ska bort inom det snaraste. Kan ju inte sitta och glo in i ett staket heller! Bakom finns åkrar samt skog en bit bort. Väggen till vänster är en s.k. ‘fuskvägg’, tegel. Isch. Fuskbitarna är inte ens rakt uppsatt. Detta ska bort! Tittar man på den böljiga väggen känns det som det snurrar i skallen. Varning för ett stort grand mal!

Hur kan man montera ett staket utanför på det här viset? *suck* Jo men vi gör ett uterum i glas så vi kan titta ut…. Tänkte försöka få tag på några fler Henriksdalsstolar och betsa benen mörka. Vill inte ha de typiska mexikanska trästolarna som man får träsmak i ändan av. Bordet är annonsfynd.

Tags: ,

Like this post? Share it!

 • Tweet
 • Facebook
 • Diggit
 • Delicious
 • Diggit
 • Diggit
 • Diggit

7 Responses to “12. avkoppling [80]”

 1. Sofia skriver:

  Himlars va snyyyyyggt! Redan! Hur blir det då inte sen, när allt ditt ditritade kommer på plats?! :D

 2. sandy skriver:

  oooh mon dieu vad snyggt! förstår dilemmat med stolarna. när vi flyttade in i det här huset ville vi ha ett stort bord med sköna stolar. flera detaljer i matrummet går i körsbär/mörkt trä så björk, ek o annat ljust var uteslutet. till slut hittade vi bord o stolar i valnöt.

 3. Helena Kulle skriver:

  Skojja!!!
  Fy fasen vad snyggt :o
  Jag vill vra där..med dej..och prata, mysa och grilla :)
  KRAMAR i massor och massor..
  /Helena

 4. Lena Rollmar skriver:

  Vilket läckert rum du har att arbeta med! Du verkar ha känsla för färg, form och inredning. Spännande!

 5. Wow vilket härligt rum!!!
  Men…. HUR tänkte de som sagt med staketet…..? Rädda för insyn…?
  Kommer bli sååå bra när du fixat med det :D
  Kram!

 6. Catja skriver:

  Sandy: Ja ska man sitta en hel kväll får man kanske bortse lite från att det ska vara så snyggt som möjligt. Det här är trots allt ett uterum. Tror dock man kommer att tillbringa mycket tid här. Försöker nu skramla ihop lite stolar här och där på annons och göra om benen.

  Helena: Du vet att du är hjärtligt välkommen. Ska bara bli lite mer färdig med rummet först så man kan sitta där ordentligt. Lite mer värme skadar ju inte heller. :)

  Lena: tack. Hoppas det ska bli fint.

  Millah: Ja hur fanken tänkte man här? Två olika staket dessutom! Förstår att de velat hålla sina hundar inne men det finns ju andra lösningar i så fall. Åtminstone utanför sitt uterum.

 7. Marie B skriver:

  Toppen. Ditt uterum är större än vår lägenhet. :) Det är snyggt redan nu och lär bli ännu snyggare. Gott.

Leave a Reply


 

All Images Copyright The Bjermo Daily | Blog Theme Created by LJP & SLR Lounge